+45 7624 0300

GD A/S er Danmarks største leverandør af kabeltilbehør til HV-, MV-, LV- og signalkabler. Vi leverer løsninger til både samlinger og endeafslutninger til olie- (APB) og plastkabler samt et stort program inden for håndtering, fiksering, support og lægning af kabler. 

Vi er tilmed Danmarks førende specialist i krympeflex. Krympeslanger lagerføres både til elektrisk isolering og korrosionsbeskyttelse. Ligeledes leverer vi også kabelsko og forbindere i skrueteknik med knækbolte, der dækker et stort område af kabeltværsnit samt spænding fra 0 - 72 kV.

Høj produktkvalitet, viden, service, leveringsikkerhed, og tætte kunderelationer er nøgleelementer for os.

Vi har siden 1988 oparbejdet en solid erfaring og indgående know-how indenfor krympeprodukter, kabelsamlinger og kabeltilbehør. Det betyder, at vi i tæt dialog med vores kunder altid finder den rigtige løsning på den konkrete opgave og altid til den mest konkurrencedygtige pris.

Vi leverer alle typer af krympeprodukter og kabeltilbehør til den danske energibranche og er bl.a. lagerførende i hele Raychem® programmet, som i dag produceres af TE Connectivity. Desuden indgår vores produkter og løsninger også i OEM-leverancer en række industrier i ind- og udland.

Maskiner til installation af kabler er også et forretningsområde i GD A/S, hvor vi tilbyder rådgivning og leverance af bl.a. Plumett® maskiner til indblæsning og spuling af optiske fibre og en lang række andre kabler.

Forsyningssikkerhed er afgørende for os og vores kunder. Vi er derfor lagerførende i stort set hele vores sortiment og kan således levere en ordre med dags eller timers varsel, afhængig af hvad kunden ønsker.

Vore lagerfaciliteter og administration er centralt beliggende i Fredericia - midt i landet og kun få minutter fra motorvej E20 og E45.

Vores leveringssikkerhed er baseret på et mangeårigt tæt samarbejde med vore leverandører, som er førende inden for hvert sit felt.